Početak rafting sezone 2024

Početak rafting sezone 2024. je zakazan za 1. mart!
PORED ADRENALIONSKOG DOŽIVLJANA NA PROLJEĆNOM RAFTINGU, U SEZONI 2024. VAS OČEKUJE JOŠ DOSTA NOVOSTI U NAŠEM RAFTING CENTRU.

rasting tara 2024, rafting centar drina tara, rafting sezona 2024, rafting 2024

‘Rafting Centar Drina-Tara’ sa uzbuđenjem najavljuje otvaranje nove rafting sezone, donoseći vam nove adrenaliske avanture i najbolji provod u regionu! Smješteni na samoj obali rijeke, vodimo vas u outdoor avanture u kanjon rijeke Tere i u dva nacionalna parka: Sutjeska i Durmitor. Kao i svake godine, naš cilj je da vam pružimo jedinstveno iskustvo aktivnog odmora u prirodi sa bogatim sadržajem, uz domaću hranu i najbolji provod u regionu! Uz to, ove godine proslavljamo veliki jubilej - 25 godina postojanja! Naravno, zajedno sa vama, dragi prijatelji!

Novosti za početak rafting sezone

Ovogodišnji početak sezone planiran je za 1. mart, uz moguća pomjeranja od nekoliko dana, zavisno od vremenskih uslova. Ovaj datum označava početak adrenalinskih, proljećnih, ludih rafting avantura na Tari!

Kao dio naših nastojanja da vam pružimo vrhunski boravak, u martu i aprilu je obezbjeđeno grijanje u svim bungalovima, kako biste se opustili nakon uzbudljivih iskustava na vodi. Takođe, pripremili smo posebne pogodnosti koje uključuju snižene cijene i atraktivne pakete, obuhvatajući smještaj, obroke i outdoor aktivnosti. Na našem sajtu možete pogledati cijene aranžmana za 2024 godinu.

rasting tara 2024, rafting centar drina tara, rafting sezona 2024, rafting 2024

Najavljujemo tradicionalni Vaskršnji i prvomajski rafting

To je nešto najuzbudljivije što možete doživjeti na Tari! Rafting u proljeće je avantura za pamćenje! Neki ga zovu i “muški rafting”, ali je mnogo dama iskazalo hrabrost i uspješno se spustilo niz Taru u to doba godine. Kao i prethodnih sezona, održaćemo tradicionalni vaskršnji rafting, pružajući vam priliku da provedete praznike u prirodi na najsvježijem zraku, okruženi ljepotama Drine i Tare. Takođe, u toku prvomajskih praznika organizovaćemo prvomajski rafting, praćen tradicionalnim koncertom u našem Rafting centru “Drina-Tara”, s posebnim gostima čije ćemo učešće najaviti narednih dana! A to su posebni trenuci... mnogi su bili u nevjerici kada u toj divljini dožive koncert najpopularnijih muzičara regiona, trenuci kada ste potpuno prepušteni uživanju i plesu.

rasting tara 2024, rafting centar drina tara, rafting sezona 2024, rafting 2024

Novi aranžman u sezoni 2024: ‘Rafting i safari na kanjon Tare’ - najatraktivniji aranžman do sada, koji opciono uključuje: jahanje koja, zip-line i Via-Ferratu

Za sezonu 2024. napravili smo najatraktivniji i najpovoljniji trodnevni aranžman “Rafting i safari na kanjon Tare” (sa 2 noćenja), u kojem ćete moći da uživate dva dana ispunjena aktivnim odomorom, u najvećem kanjonu u Evropi. Ovaj jedinstveni aranžman obuhvata jedan dan rafting Tarom i jedan dan proveden u foto “Jeep safariju” na kanjonu Tare. Rafting organizujemo na najatraktivnijem dijelu rijeke Tare, dužine 25 km. Drugi dan idemo u posjetu najljepšim vidikovcima na kanjonu Tare i ergeli konja, gdje postoji zip-line i via-ferrata. Uz domaću hranu, dobro raspoloženje i jedinstvenu prirodu zagarantovano je uživanje! To možete doživjeti samo sa nama uz profesionalne vodiče i poptunu bezbjednost!

Dakle, novi susreti već u martu, proslava rođendana – jubileja, atraktivne, neponovljive ture, najpovoljniji aranžmani, hrana za najprobirljivije, zabava za pamćenje, sve to u našem 'Rafting centru Drina – Tara'! Dođite da živimo i da uživamo!

Posebne ponude i popusti za rane rezervacije - LUX vikend za samo 90e!

Iskoristite priliku za uštedu na First-minute rezervacijama s našim posebnim ponudama. Ovo su neki od aktuelnih promo paketa za first-minute rezervacije:

  • PROMO LUX VIKEND na početku aprila za samo 90e (čak 50% popusta)! Za prvi vikend u aprilu, od 5. do 7. aprila, pripremili smo promo vikend po cijeni od 90e po osobi u LUX bungalovima sa kupatilimia i grijanjem! Ovaj aranžman uključuje: 2 noćenja u LUX bungalovima, 5 fantastičnih tradicionalnih obroka, dan za rafting najatraktivnijim dijelom Tare, večernje svirke uživo i žurke uz vatru. Detalje poglevajte ovdje.
  • 2 + 1 GRATIS NOĆENJE za prvomajski rafting. Ako odlučite da nas posjetitie za prvomajske praznike, pripremili smo first minute pakete po atraktivnim cijenama, i produženom boravkom. Detalje pogledajte na stranici sa popustima na našem sajtu.
  • 4 dana sa dsruštvom za 1. maj za 150e! Detalje ove sjajne ponude, za sve mlade i one koji se tako osjećaju, pogledajte na našem sajtu ovdje.
  • Za naš NOVI aranžman u sezoni 2024: 'Rafting i safari na kanjon Tare', za prva dva vikenda u maju, za First minute rezervacije, obezbjedili smo popuste od 20€ po osobi! Iskoristite ove popuste već sada i rezervišite svoju proljećnu vikend avanturu! Detalje pogledajte ovdje.

Mjesta za ove first-minute promo pakete su ograničena, i već se popunjavaju.

Brze rezervacije i sve informacije na:
+381644201956 (viber i whatsapp)
ili e-mail: office@raftingtara.com

rasting tara 2024, rafting centar drina tara, rafting sezona 2024, rafting 2024

Raznolika ponuda aktivnosti u prirodi

U sezoni 2024. nudimo vam širok spektar aktivnosti, pojedinačno ili u raznim kombinacijama:

  • Rafting avanture
  • Kanjoning
  • Vožnja kvadovima
  • Foto 4X4 Jeep safari
  • Hiking
  • E-bike planinske ture
  • Porodični rafting
  • i mnoge druge opcije...

Ponude se mogu kombinovati prema vašim željama, a naš tim je spreman stvoriti poseban aranžman prema vašim željama.

Ove godine, Rafting Centar Drina-Tara nastavlja pružati najbolje avanture, spoj prirode, adrenalina i tradicije. Ne propustite priliku da se pridružite avanturi i rezervišete svoje mjesto na vrijeme. Vidimo se uskoro na raftingu!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)