Rafting Tara - Najčešća pitanja

Najčešča pitanja naših gostiju vezana za rafting Tarom.
DAJEMO VAM ODGOVORE NA NAJČEŠĆA PITANJA NAŠIH GOSTIJU, VEZANO ZA RAFTING TAROM I AKTIVNI ODMOR KOD NAS.

Rafting Centar Drina-Tara, najcesca pitanja, faq

Prethodnih nekoliko rafting sezona u našem Rafting Centru Drina-Tara dobijamo dosta pitanja naših gostiju koja se ponavljaju. Na nekoliko takvih pitanja vezanih za rafting Tarom, rafting aranžmane, smještaj, organizaciju i sl. odgovrili smo vam u ovom tekstu. Izdvojite samo nekoliko minuta i pogledajte naše odgovore:

Da li se rafting Tarom organizuje samo vikendom ili svaki dan?

Rafting ture i sve ostale naše aktivnosti u prirodi organizujemo svaki dan, i za većinu aranžmana ne postoji minimalan broj učesnika. Dakle na primjer, ako vas je dvoje i zelite ici na rafting, jeep safari, hiking, atv quadove, kanjoning itd, kod nas mozete planirati boravak bilo kada, i u toku sedmice i za vikend, s tim da uvijek preporucujemo dolazak u toku sedmice zbog manje guzve i na putu do nas, i u toku aktivnosti.

Kada počinje i kada završava rafting sezona?

Rafting sezona počinje već krajem marta ili početkom aprila, sa prvim lijepim danima proljeća i traje do polovine oktobra.

Koja je razlika izmedju Lux i standardnog smještaja?

Lux bungalovi i apartmani imaju kupatila unutar smještajne jedinice, dok standardni bungalovi koriste tuš kabine i toete u objektu unutar našeg kompleksa.

Sa koliko godina djeca mogu na rafting Tarom?

Na rafting Tarom mogu svi stariji od 8 godina, s tim da se u proljećnim mjesecima (april i maj) ta starosna granica podiže u zavisnosti od visine proljećnog vodostaja.

Koliko ranije je potrebno napraviti rezervaciju za rafting?

Nikada nije prerano da stupimo u komunikaciju i naravimo inicijalnu rezervaciju, pogotovo za vikend aranžmane (petak i subota) - nerijetko i mjesec dana ranije. Radnim danima i nedjeljom gužva je manja pa je nekad moguće rezervisati nekoliko dana ranije ili čak danas za sutra.

Da li se razlikuju rafting aranžmani vikendom i radnim danima?

Da. Vikendom imamo žive svirke i veće žurke, dok je radnim danima mirnije i prikladnije za porodični odmor. Ako želite više druženja i muziku uveče - rezervišite petak i subotu.

Kakva vrsta smještaja se može rezervisati?

Velika većina naših bungalova su Lux bungalovi (sa kupatilima unutar bungalova), manji dio je standardnih bungalova. Imamo i apartmane u zidanom objektu u našem Rafting Centru Drina-Tara.

Do kada traje prijavljivanje i odjavljivanje u Rafting Centru Drina-Tara?

Preporučeno vrijeme dolaska za većinu aranžmana (koji počinju večerom) je oko 18-19h, ali ovo nije obavezujuća satnica. Svako veče naše goste večera čeka čak i u ponoć, tako da nije potrebno žuriti. Odjavljivanje zavisi od konkretnog aranžmana koji ste odabrali. Neki aranžmani se zavrđavaju poslije doručka, a neki poslije aktivnosti i ručka, dakle kasno popodne. Sve je prilagođeno vama kao gostima i fleksibilni smo po tom pitanju.


Da li postoji parking za automobile i da li se plaća?

U samom kompleksu postoji obezbjedjen parking, koji je osiguran i sa čuvarom. Parking je besplatan.


Da li postoji internet? Postoji li besplatan Wi-Fi internet u kampu?

Da. U pitanju je bežični (sateltski) sistem, jer se mi nalazimo daleko od urbane sredine. Ukoliko Vam je kvalitet interneta posebno bitan, onda računajte da smo pokriveni 3g ili 4g signalom mobilnih mreža Mtel BiH i Mtel Crna Gora.


Nadamo se da ste pronašli odgovor na baš ono pitanje koje Vas je zanimalo. Ukoliko imate još neko pitanje, za koje mislite da trebamo da dodamo na ovu listu, pišite nam. Vidmo se na raftingu na Tari! :)

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)